Reintegratie

opleidingen


algemene info opleidingen:


Reintegratie betekent dat u na (langdurige) afwezigheid of als (bijna) ontslagen werknemer terug keert in het arbeidsproces. Voor u is het belangrijk dat u zonder lange onderbreking weer een fijne baan krijgt. Het is voor u belangrijk dat u:

  • snel weer aan de slag kunt.
  • in uw eigen woonomgeving een baan kunt vinden
  • passend werk vindt, dat u graag doet.
  • goede begeleiding en scholing ontvangt bij Best Alert.

garanties

Garanties Bij Best Alert krijgt u verschillende garanties die u kunnen helpen in uw traject. Zo is er bijvoorbeeld de Succes Garantie waarborg waarmee u net zolang les krijgt tot u uw diploma gehaald heeft. Ga voor meer informatie hierover naar de garanties pagina.

Mogelijkheden via UWV of Gemeente

Heeft u geen werk maar wel een uitkering via het UWV of de Gemeente maak dan vrijblijvend een afspraak bij Best Alert. U krijgt dan een offerte mee die u voor kunt leggen aan uw contactpersoon bij het UWV of de Gemeente. Mogelijk neemt de betreffende instantie voor u de opleidingskosten over en kunt u met behoud van uw uitkering de opleiding volgen.

Werkend leren

Werkend leren Best Alert helpt u om snel een waardevol diploma te behalen en via werkend leren aan de slag te gaan. Werkend leren kan in de meeste gevallen al na zes weken opleiding. Best Alert helpt u hiermee uiteraard graag verder. Neem hiervoor contact op met Best Alert.

meer informatie

Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan, kom naar een van de open dagen, of neem vrijblijvend contact met ons op.