Omscholing

opleidingen


algemene info opleidingen:

Laat je omscholen naar beveiliger, Prive Chauffeur Advanced of Persoonsbeveiliger

Wilt u meer kans om een nieuwe baan te vinden? Dan kan een opleiding voor een nieuw beroep het begin zijn van een nieuwe frisse start van een succesvolle carriere. Bij Best Alert kunt u een opleiding volgen waarmee u al na zes lesdagen aan het werk kunt. Neem in dit geval voor een persoonlijke afspraak contact op met Best Alert.

  • (Ex-) militairen
    militair Je bent militair en wilt je laten omscholen naar een ander beroep. Denk juist dan aan een baan in de beveiliging of persoonsbeveiliging. Uw militaire opleiding en ervaring zijn namelijk in deze sector erg waardevol en maken u samen met de diploma's van Best Alert een erg aantrekkelijke kandidaat voor verschillende functies in de beveiliging en persoonsbeveiliging.
  • Herintreders
    herintreders Zowel mannen en vrouwen die willen herintreden of die willen start met een nieuwe carriere, zijn bij Best Alert Security College van harte welkom. In de meeste gevallen komt u in aanmerking voor betaalde omscholing. Best Alert helpt u hierbij graag met een spoedopleiding en met de administratieve rompslomp. Onze studieadviseurs begeleiden u van A tot Z in samenwerking met de instanties die u begeleiden in uw traject.
    Boven de 35 en werkzoekend? Neem de tijd voor een herorientatie voor beveiliger, directiechauffeur en/of persoonsbeveiliger. Maak nu de juiste keuze en kies voor een baan met veel toekomst perspectief. Best Alert helpt u bij uw beslissingen en ondersteunt uw wensen met goede adviezen en begeleiding. Ook als u ouder dan 50 bent heeft Best Alert nog heel goede kansen voor u in de beveiliging.

Mogelijkheden via UWV of Gemeente

Heeft u geen werk maar wel een uitkering via het UWV of de Gemeente maak dan vrijblijvend een afspraak bij Best Alert. U krijgt dan een offerte mee die u voor kunt leggen aan uw contactpersoon bij het UWV of de Gemeente. Mogelijk neemt de betreffende instantie voor u de opleidingskosten over en kunt u met behoud van uw uitkering de opleiding volgen.