Garanties

opleidingen


algemene info opleidingen:

Best Alert biedt u garantie

Best Alert doet er alles aan om u te laten slagen. Niet alleen voor een van onze opleidingen, maar ook daarna, als u een passende baan zoekt. De kwaliteit van onze opleidingen is zo hoog dat wij u bij inschrijving een Succes Garantie Waarborg kunnen aanbieden:

Succes Garantie waarborg

Deze waarborg geeft u drie garanties:

  • Studie garantie
    Je start met een opleiding van deze school en gaandeweg bemerk je dat deze toch niet bij je past. In dat geval kun je kosteloos overstappen naar één van de vele andere opleidingen.
  • Diploma garantie
    Elke opleiding heeft een startdatum en een vastgestelde einddatum. Wanneer de einddatum verstreken is heb je met je Diploma Garantie de mogelijkheid om binnen twee maanden na de vastgestelde einddatum de opleiding zonder extra kosten af te ronden. Als je de opleiding na deze twee maanden niet hebt voltooid kun je de opleiding verlengen tegen betaling van € 240,- per maand, telkens vooraf te betalen.
  • Job Coach Garantie
    Heb je met het behaalde diploma na voldoende sollicitatie-inspanningen geen baan kunnen bemachtigen, dan mag je in overleg voor het bedrag van de betaalde lesgelden gratis een van de vele andere opleidingen van deze school volgen.

voorwaarden

De garantievoorwaarden kunt u terugvinden in de algemene voorwaarden.

meer informatie

Neem voor meer informatie over de garanties contact op met Best Alert.