Opleidingen

opleidingen


algemene info opleidingen:

De opleidingen van Best Alert College

Best Alert College is het nationale opleidingsinstituut voor beveiliging en onderzoek (recherche) en biedt een aantal opleidingen aan die je aan een interessante baan helpen in de beveiliging en persoonsbeveiliging. Hieronder en in het menu links vind je de algemene informatie terug over de opleidingen die Best Alert aanbiedt. Op de profielpagina's van elke individuele opleiding kun je opleidingspecifieke informatie terugvinden.

De opleidingen

Hieronder zie je een overzicht van de door Best Alert aangeboden opleidingen. Klik op de opleiding voor meer informatie:
Kies je traject..

Carriere-trajecten

Je kiest bij aanvang van je studie uit een van de carriere-trajecten die je terug kunt vinden op de pagina carriere trajecten. Aan de hand van deze trajecten kun je je studieloopbaan en carriere previes zo vormgeven als jij dat wil.

Modulaire opbouw

De opleidingen die Best Alert aanbiedt bestaan elk uit een aantal modules die afgerond moeten worden om de opleiding te voltooien en die je competentie (kennis en vaardigheid) telkens op een hoger niveau brengen. Op elke individuele pagina van de opleidingen vind je terug welke modules je moet behalen om het bijbehorende diploma of certificaat te bemachtigen.

Snelkeuze..