Prive Chauffeur Advanced

opleidingen


algemene info opleidingen:

De opleiding Prive Chauffeur Advanced

Een prive-chauffeur zorgt ervoor dat een persoon van A naar B komt. Hij is echter niet alleen de persoon die de auto bestuurt. Hij verschaft een bepaalde status aan de persoon die hij vervoert en onderstreept zijn of haar maatschappelijke positie. Een goede chauffeur besteedt daarom aandacht aan zijn uiterlijk en de manier waarop hij of zij met mensen omgaat. Daarnaast zorgt de prive-chauffeur voor het onderhoud van de auto en de veiligheid van de inzittenden. De klant kan zich vervolgens bezig houden met zijn zaken, en hoeft zich geen zorgen te maken over de reis. Discipline, veiligheidsbewustzijn en discretie zijn belangrijke eigenschappen.

Een prive-chauffeur-advanced heeft echter nog een extra troef. Hij of zij heeft naast een opleiding als prive-chauffeur ook een beveiligingsdiploma, en kan daarmee, eventueel in samenwerking met persoonsbeveiligers, de veiligheid van de klant optimaal waarborgen. Hiervoor wordt onder andere een chauffeursplan opgesteld aan de hand van een uitgebreide risico analyse.

prive chauffeur advanced prive chauffeur advanced prive chauffeur advanced
1.
Toelating

Specifieke toelatingseisen

Naast de algemene toelatingseisen gelden voor deze opleiding de volgende specifieke toelatingseisen:

  • Diploma VMBO, MAVO of gelijkwaardige of hogere opleiding
  • Rijbewijs B

Vooropleiding

Voordat u met deze opleiding kunt beginnen dient u de te beschikken over onderstaande vooropleidingen. Vaak zijn deze opleidingen onderdeel van uw carriere traject.

Relevante kennis of ervaring die je ergens hebt opgedaan is in principe ook toereikend. Neem voor meer duidelijkheid hierover contact op met Best Alert.

Aan de slag..

2.
kies een traject

Carriere trajecten

Voor u start bij Best Alert College kiest u een carriere-traject dat bij uw ambities past. Deze opleiding is opgenomen in onderstaande carriere-trajecten. Click op het nummer van het trajecten voor meer informatie.

11 :: Prive Chauffeur Advanced
12 :: Persoonsbeveiliger / Bodyguard
13 :: Executive Protection Officer
14 :: General Protection Officer
15 :: Sea Marshal of Air Marshal

Ga voor meer informatie over onze carriere trajecten naar de carriere-trajecten pagina.

3.
studie starten

Studiegegevens

studieduur 28 zaterdagen
stageduur 16 dagen
studiebelasting ~6 uur per week

Modules

Elke opleiding die Best Alert aanbiedt is modulair opgebouwd. De modules van een opleiding moeten behaald worden om de bijbehorende diploma's en/of certificaten te ontvangen. Hieronder ziet u een overzicht van de te behalen modules voor de opleiding Prive Chauffeur Advanced:

  • prive chauffeur advanced
4.
afstuderen

Diploma's en certificaten

Na afronding van de opleiding Prive Chauffeur Advanced ontvangt u de volgende diploma's / certificaten:

  • Diploma Prive Chauffeur Advanced van Best Alert College
  • Diploma CCV-D1 Directiechauffeur, tevens het taxidiploma. Erkend door het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR)
  • Diploma ADAC verkehrssicherheitstraining
5.
aan het werk

Aan het werk als..

Na het voltooiien van de opleiding Prive Chauffeur Advanced kun je, bovenop de banen die vanwege eventuele vorige voltooide opleidingen al tot de mogelijkheden behoorden, ook aan de slag als:

terug naar overzicht

Snelkeuze..