Contact

quicklinks

adres

Best Alert College
Postbus 10
5680 AA Best

contactgegevens

tel: 06 - 46548578
e-mail: info@bestalert.nl

Best Alert College is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag en zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.


Natuurlijk bent u altijd welkom om ons te bezoeken in het Best Alert gebouw of contact met ons op te nemen op een andere wijze. Op deze pagina vindt u onze contactgegevens terug.

Routebeschrijving per trein

Kom je met de trein? Stap dan uit op station Best. Sla rechtsaf de hoofdstraat in. Op loopafstand zie je Zalencentrum Prinsenhof aan de rechterzijde. (naast het Tapijtcentrum).

Routebeschrijving per auto

Het gebouw van Best Alert College ligt op een bedrijventerrein vlakbij Batadorp, het knooppunt van de A58 Eindhoven - Tilburg en de A2 Eindhoven - Maastricht. Er is voldoende parkeergelegenheid voor het Zalencentrum of bij het naastgelegen station.

Studenten die bij elkaar in de buurt wonen, maken vaak met elkaar afspraken over carpoolen.

Voor studenten

vragen?

Studenten met vragen verwijzen we in de eerste plaats graag door naar onze Frequently Asked Questions (FAQ) op de inlogsectie. Mocht hier het antwoord op uw vragen niet tussen staan, dan kunt u ons het beste een email sturen, of stel uw vraag aan een docent tijdens de schooluren.